TOTALENTREPRENÖR

Byggsnabben AB är ett väletablerat och komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande byggarbeten vid byggnation och snickeri, renoveringar och tillbyggnader. Vi hjälper mestadels fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag, försäkringsbolag och privatpersoner i Stockholm och mälardalen med omnejd. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

KUNSKAP

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Byggsnabben AB utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar.

Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi tätt samarbetar regelbundet med, såsom rörmokare, elektriker, plåtslagare m.m.

LÅNG ERFARENHET

Byggsnabben AB bildades 1970 och har i huvudsak utfört byggservicearbeten i Storstockholm. Sedan 2017 ingår Byggsnabben AB i Erlandssons koncern.

 

KVALITET

Byggsnabben AB är medlem i arbetsgivarförbundet Sveriges Byggindustri, Byggföretagen samt innehar certifieringssystemet BF9K. Våra anställda har ID06 samt Infobric certifikat och behörighet inom Våtrum enligt BKR, Byggkeramikrådet. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar, god ekonomi med AAA-rating och högsta kreditvärdighet hos UC.